טיפים חשובים בארוחת חג הפסח

ירקות לשמחתנו כשרים כל השנה ואף בפסח,

במגוון הירקות  הגדול,נמצאים המפתחות החשובים לבריאות ולאיזון,

לכן חשוב בכל תבשיל לשלב ירק.

שילוב של עשבי תיבול וירק ירוק טריים ולא מעובדים כמו:

פטרוזיליה, כוסברה, קייל, אורגנו, נענע, זעתר…

נקבל ערכים חשובים ביותר בינהם הכלורופיל, שחשוב בין היתר לאיזון הסוכר,

ניקוי הגוף, חיזוק מערכת החיסון והעיכול ועוד מרכיבים חשובים רבים שמרכיבים ירקות אלו.

הירקות להפתעת רבים משביעים ונותנים שובע לאורך זמן,

כך שנצא מארוחות אלו בתחושת שובע נעימה ובריאה ולא בכבדות ותחושות מעיקות.