תחתיות חומוס

המצרכים

1/2 קילו חומוס מושרה כ-12-15 שעות
צרור פטרוזיליה
בצל
שום טרי
קישוא (אפשר 2)
כורכום, כמון, מלח ים אטלנטי, פלפל לפי הטעם

אופן ההכנה

לטחון הכל במעבד מזון
לפרוס נייר אפייה בתבנית וליצור עם רינג עגול תחתיות מהתערובת
לאפות כחצי שעה בתנור.

מעל התחתיות ניתן להניח ירקות מבושלים, טחינה, חציל וסלט חי עם קישוט של נבטוטים

טיפ קטן – ניתן להקפיא תחתיות אפויות ולהוציא בעת הצורך.

בתיאבון!




להצטרפות לשירותי שחל לחץ כאן

תגובות סגורות.